Prijzen Sneltest en PCR-test met Reisverklaring
☝Klik - Boek Vandaag je coronatest!☝

Griep of corona test

Griep of corona test

Het is een veelgestelde vraag ‘Heb ik corona of griep?’. Tot voor kort kon je in dit geval alleen een PCR-test Hoorn af laten nemen of een covid sneltest. Het resultaat hiervan was dat je negatief of positief werd bevonden op de aanwezigheid van het coronavirus. Je wist dus niet of je symptomen te maken hadden met het feit dat je griep had.

Uiteraard is het een opluchting als je geen corona hebt, maar als je na een paar dagen nog steeds klachten hebt vrees je al snel dat je toch corona hebt. Nu is er de mogelijkheid om echt zekerheid te krijgen. Er is een test die zowel corona als griep op kan sporen

Coronalab.eu 

Coronalab.eu is een Nederlands bedrijf dat vooralsnog het enige bedrijf is dat de test op de markt heeft gebracht. De test is een combi-test waarmee door een arts gezocht wordt naar zowel SARS-CoV-2 (corona) als Influenza A en B (de meest voorkomende griepvirussen). De monsters worden in het eigen laboratorium onderzocht. De opties:

Sneltest corona + influenza test

  • 49 euro
  • Uitslag binnen twee uur
  • Inclusief reiscertificaat

PCR test + influenza test 

  • 99 euro 
  • Dezelfde dag de uitslag binnen
  • Inclusief reiscertificaat

Erkend laboratorium

Coronalab of Microbe&Lab is een laboratorium dat al 10 jaar bestaat en is geaccrediteerd door het RIVM. Daarnaast heeft het lab en ISO certificering. De CEO van het bedrijf is arts en microbioloog en alle testen worden gecontroleerd door mensen die daar de juiste training voor hebben gehad. De uitslag van de testen wordt via email naar je toe gestuurd, dit gebeurt conform AVG met een beveiligde e-mail zodat je privacy gegarandeerd is.

Je kunt een coronatest op een testlocatie in de buurt inboeken via de website coronatest-hoorn.com

Tarieven PCR-Test met Reisverklaring
☝Hier & Bestel Vandaag!☝

Zekerheid 

Veel mensen die een commerciële test af laten nemen doen dat vanwege het feit dat ze op vakantie gaan naar een land waar een negatieve test verplicht is. In veel gevallen moet je niet alleen testen voordat je naar het land afreist, maar ook als je ter plaatse bent. Als je toch klachten hebt en je er tijdens je reis alsnog achter komt dat je corona hebt kan dat hoge kosten met zich meenemen. Weten dat je ‘gewoon’ griep hebben kan die stress een beetje wegnemen. Er zijn ook veel bedrijven die de test gebruiken om hun personeel te testen.